آرشیو

رژیم غذایی مبتنی بر ارزن ریسک دیابت را کاهش می دهد

اکوبورس: بر اساس تحقیقات ۱۱ کشور، افراد دیابتی که در رژیم غذایی شان ارزن مصرف می کردند، میزان قند خون شان بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش یافت.
به گزارش اکوبورس به نقل از مهر ، نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف ارزن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد و به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند. این مطالعه پتانسیل طراحی وعده های غذایی مناسب حاوی ارزن را برای افراد مبتلا به دیابت و پیش دیابت و همچنین افراد غیردیابتی به عنوان یک روش پیشگیرانه نشان می دهد. نتایج نشان داد میزان HbA۱c (قند خون متصل به هموگلوبین) به طور متوسط برای افراد پیش دیابتی ۱۷ درصد کاهش یافت و از حالت پیش دیابت به حالت عادی رسید. این یافته ها تأیید می کند که خوردن ارزن می تواند منجر به واکنش گلوکزی بهتر شود. در این مطالعه، محققان ۸۰ پژوهش مطالعاتی را مورد بررسی قرار دادند. دکتر «اس آنیتا»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هیچ کس نمی دانست که مطالعات علمی زیادی در مورد تاثیر ارزن بر دیابت انجام شده است. این بررسی سیستماتیک مطالعات منتشر شده در مجلات علمی ثابت کرد که ارزن سطح قند خون را کنترل می کند و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.» به گفته محققان، دیابت در همه مناطق جهان در حال افزایش است. هند، چین و ایالات متحده بیشترین تعداد مبتلایان به دیابت را دارند. آفریقا دارای بیشترین افزایش پیش بینی شده با ۱۴۳ درصد از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۴۵، خاورمیانه و شمال آفریقا ۹۶ درصد و آسیای جنوب شرقی ۷۴ درصد است. محققان از تنوع مواد غذایی اصلی حاوی ارزن برای کنترل دیابت، به ویژه در آسیا و آفریقا، تاکید می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا