آرشیو

گوشت مرغ هم لاکچری شد؟

اکوبورس: قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم امروز (یکشنبه) در حالی برای مصرف‌کنندگان ۱۷ هزارو ۵۰۰ تومان قیمت خورد که طی یک تا دو هفته گذشته نرخ این محصول به بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده بود.
به گزارش اکوبورس، طبق آمارها امروز قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده به طور متوسط ۱۲ هزار تومان و گوشت مرغ گرم حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان با اندکی نوسان در سطح فروشگاه‌ها و خرده‌فروشی‌ها عرضه می‌شود. «حبیب اسدالله نژاد» نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گفت: اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده منطقی است زیرا پیش از این تولیدکنندگان به دلیل پایین بودن قیمت از نرخ تمام شده محصول متضرر بودند. وی اظهارکرد: طی ماه‌های اخیر تولیدکنندگان مرغ گوشتی به علت افزایش هزینه‌های تمام شده تولید و نوسان نرخ ارز با زیان ۳ هزارو ۳۰۰ میلیارد تومانی روبه‌رو شده‌اند و دیگر، تولیدکنندگان توان ضرر را ندارند در غیر اینصورت به دلیل نبود نقدینگی از چرخه تولید خارج خواهند شد.  نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با بیان اینکه حجم توزیع فعلی نهاده‌های طیور با نرخ مصوب کفاف تولید را نمی‌دهد، تصریح کرد: امروز تولیدکنندگان مرغ گوشتی هر کیلوگرم کنجاله سویا را نزدیک هشت هزارتومان، ذرت و سبوس را بیش از ۲۷۰۰ تومان از بازار خریداری می‌کنند بنابراین نباید انتظار داشت که قیمت زنده کمتر از ۱۲ هزارتومان عرضه شود. وی قیمت فعلی گوشت مرغ برای مصرف‌کنندگان را منطقی دانست و افزود: با توجه به قیمت تمام شده تولید مرغ زنده، نرخ هر کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف‌کنندگان حدود ۱۷ هزار و ۳۰۰ تومان است. اسدالله نژاد با بیان اینکه گوشت مرغ یک کالای لاکچری نیست، گفت: اکنون بخشی از مردم توان خرید گوشت مرغ را ندارند و به طور حتم سرکوب قیمتی برای تولیدکنندگان چاره کار نیست. وی ادامه داد: به نظر می‌رسد نیاز است برای ثبات قیمت گوشت مرغ و جلوگیری از حذف این محصول پروتئینی از سبد خانوار اقشار کم درامد راهکاری ارائه شود، زیرا نوسان نرخ ارز و افزایش روز افزون نهاده‌های طیور در افزایش قیمت این محصول اثرگذار است. گفتنی است طی یک تا دو هفته گذشته قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار به بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا