آخرین عناوینانتخاب سردبیرمهمترین اخبار روزنبض بورس

توقف معاملات ۱۱ نماد بورسی و فرابورسی به دنبال افشای اطلاعات و بررسی معاملات

بر اساس اطلاعیه‌های رسمی، معاملات ۱۱ نماد معاملاتی در بورس تهران و فرابورس ایران متوقف شد که در میان آن‌ها نام شرکت‌هایی نظیر باشگاه استقلال، بانک پاسارگاد، پارس خودرو، بانک شهر و بانک سرمایه به چشم می‌خورد. این توقف‌ها شامل ۲ نماد به دلیل افشای اطلاعات گروه الف، ۸ نماد به خاطر افشای اطلاعات گروه ب و ۱ نماد به دلیل بررسی وضعیت معاملات و ظن دستکاری بازار بوده است.

جزئیات توقف نمادها به شرح زیر است:

توقف به دلیل افشای اطلاعات بااهمیت گروه الف:

– نماد غصینو (شرکت صنعتی مینو) در فرابورس: به دلیل افشای اطلاعات بااهمیت گروه (الف) متوقف شد و تا ساعت ۱۰:۱۵ همان جلسه معاملاتی به صورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان بازگشایی خواهد شد.
– نماد پیمان (شرکت پیمان غرب) در فرابورس: به دلیل افشای اطلاعات بااهمیت گروه (الف) متوقف گردید و حداکثر ظرف دو روز کاری پس از توقف و با اعلام مدیریت بازگشایی می‌شود.

توقف به دلیل افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب:

– نماد عالیس (شرکت بهار رز عالیس چناران) در فرابورس: به دلیل افشای اطلاعات گروه (ب) متوقف شد و تا ساعت ۱۰:۱۵ جلسه معاملاتی جاری به صورت حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد.
– نماد شهر (شرکت بانک شهر) در فرابورس: به دلیل افشای اطلاعات گروه (ب) متوقف شد و حداکثر دو روز کاری پس از توقف، با اعلام مدیریت و از طریق حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی می‌شود.
– نماد ثنوسا (شرکت نوسازی و ساختمان تهران) در بورس تهران: به دلیل افشای اطلاعات گروه ب متوقف شد و حداکثر تا ساعت ۱۰:۱۵ روز معاملاتی جاری با محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی می‌گردد.
– نماد سمایه (شرکت بانک سرمایه) در فرابورس: به دلیل افشای اطلاعات گروه (ب) متوقف شد و حداکثر ظرف دو روز کاری پس از توقف، با اعلام مدیریت و از طریق حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی خواهد شد.
– نماد دشیمی (شرکت شیمی دارویی داروپخش) در بورس تهران: به دلیل افشای اطلاعات گروه ب متوقف شد و حداکثر تا ساعت ۱۰:۱۵ روز معاملاتی جاری با محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی می‌گردد.
– نماد استقلال (شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران) در فرابورس: به دلیل افشای اطلاعات گروه (ب) متوقف شد و حداکثر دو روز کاری پس از توقف، با اعلام مدیریت و از طریق حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی می‌شود.
– نماد وپاسار (شرکت بانک پاسارگاد) در بورس تهران: به دلیل افشای اطلاعات گروه ب متوقف شد و حداکثر تا ساعت ۱۰:۱۵ روز معاملاتی جاری با محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی می‌گردد.
– نماد خپارس (شرکت پارس خودرو) در فرابورس: به دلیل افشای اطلاعات گروه (ب) متوقف شد و حداکثر دو روز کاری پس از توقف، با اعلام مدیریت و از طریق حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی خواهد شد.

توقف به دلیل بررسی معاملات و ظن دستکاری بازار:

– نماد چکاوه (شرکت صنایع کاغذسازی کاوه) در بورس تهران: به دلیل وجود ظن دستکاری بازار یا استفاده از اطلاعات نهانی در معاملات، برای بررسی بیشتر معاملات حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۵/۰۸/۱۹ متوقف شد.

منبع: نبض بورس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا