اقتصادآخرین عناوینمهمترین اخبار روز

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۵/۰۶/۲۴

**کاهش جزئی قیمت طلا در آستانه اعلام سیاست پولی فدرال رزرو**

در حالی که بازارهای جهانی منتظر اعلام تصمیم نهایی بانک مرکزی آمریکا در خصوص نرخ بهره هستند، قیمت هر اونس طلای نقدی با اندکی کاهش به رقم ۴۳۰۰ دلار و ۹۶ سنت رسید. این فلز گرانبها پیش از این در روز دوشنبه، در پایین‌ترین سطح خود از ۱۶ مرداد ماه تاکنون معامله شده بود. همچنین، معاملات آتی طلای آمریکا نیز با کاهش ۰.۳ درصدی، به قیمت ۴۳۴۱ دلار و ۱۰ سنت رسید.

انتظار می‌رود فدرال رزرو در روز چهارشنبه، پس از اتمام نشست دو روزه خود، سیاست پولی جدید را اعلام کند. پیش‌بینی تحلیلگران بازارهای مالی حاکی از آن است که سیاستگذاران این بانک، نرخ بهره پایه را ۰.۲۵ واحد درصد افزایش داده و آن را در محدوده ۳.۷۵ تا ۴ درصد قرار خواهند داد.

رشد قابل توجه شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) در آمریکا که در ماه اوت مشاهده شد، این انتظارات را مبنی بر افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی ایالات متحده تقویت کرده است. علاوه بر این، یکی از شاخص‌های کلیدی تورم پایه نیز بیشترین رشد چهار ماهه خود را به ثبت رسانده است.

در سایر بازار فلزات گرانبها، قیمت نقره افزایش اندکی را تجربه کرد و به ۶۳ دلار و ۲۸ سنت در هر اونس رسید. این در حالی است که پلاتین با افت ۰.۱ درصدی به قیمت ۱۷۵۷ دلار و ۴۶ سنت و پالادیوم نیز با کاهش ۰.۷ درصدی به ارزش ۱۲۸۳ دلار و ۶۱ سنت معامله شد.

منبع: آفتاب نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا