آخرین عناوینآرشیوانتخاب سردبیرمهمترین اخبار روز

تاریخ ورود سامانه جدید بارشی به کشور مشخص شد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز جمعه خبر داد.

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز جمعه خبر داد. صادق ضیاییان  درباره وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز چهارشنبه در اوایل وقت، سامانه بارشی از شمال شرق کشور خارج می‌شود ولی در ساعات بعداز ظهر با نفوذ تدریجی زبانه‌های سامانه بارشی جدید، مناطقی از آذربایجان غربی افزایش ابر و بارش برف آغاز می‌شود.

وی افزود: پنجشنبه در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و نیز در ارتفاعات زاگرس مرکزی، افزایش ابر و بارش برف پیش بینی می شود. پنجشنبه بعد از کاهش دمای محسوسی که در کشور رخ داد، در بیشتر مناطق کشور دمای هوا بطور نسبی افزایش می یابد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: جمعه، با ورود سامانه بارشی، شمال غرب، غرب، ارتفاعات و دامنه های البرز غربی، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، برخی مناطق زاگرس مرکزی، بارش برف و وزش باد و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد، همچنین با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در گیلان، مازندران و غرب گلستان، بارش باران وزش باد و کاهش دست پیش بینی می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا