مسکن و عمرانآخرین عناوین

جزئیات پرداخت خسارت به منازل مسکونی و تجاری تخریب شده

یک مقام مسئول در مجلس گفت: بعد از آواربرداری و تعیین خسارت منازل مسکونی و واحدهای تجاری تخریب شده بعد از تامین اعتبار به مردم پرداخت می شود.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره جلسه اعضای این کمیسیون در خصوص بررسی وضعیت اتفاقات اخیر و خسارت‌های وارده به مردم، بیان کرد: رئیس ستاد مدیریت بحران کشور و معاونانش به منظور بررسی خسارت‌های وارده به بخش‌های مختلف کشور از جمله منازل مسکونی و تجاری مردم بر اثر حملات موشکی و پهپادی دشمن در روزهای اخیر در جلسه کمیسیون حضور یافته بود.

وی افزود: مسئولان مربوطه که در کمیسیون حضور داشتند گزارشی از میزان خسارت‌های وارده به بخش‌های مختلف از جمله منازل مسکونی و واحدهای تجاری مردم ارائه کردند اما به دلیل اینکه در روزهای اخیر نیز حملاتی اتفاق افتاد و در نتیجه تخریب‌هایی به وجود آمد، لذا قرار شد تا گزارشات در این زمینهن کامل و به اعضای کمیسیون ارائه شود.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در این جلسه در خصوص ساختمان‌ها و واحدهای تجاری که تخریب شده، مقرر شد که با حضور صاحبان اموال آواربرداری و میزان خسارت مشخص شود و پس از تامین اعتبار، خسارت‍ها به مردم پرداخت شود.

بیاتی با بیان اینکه دولت متعهد است که به واحدهای تجاری و مسکونی که آسیب‌های جزئی و کلی دیده‌اند خسارت پرداخت و اقداماتی در این زمینه انجام دهد، گفت: مجلس نیز از بعد نظارتی پیگیری‌ها را ادامه می‌دهد تا پس از تکمیل شدن برآوردها ، اقدامات لازم برای تامین خسارت صورت گیرد.

نماینده تفرش و آشتیان در مجلس با بیان اینکه خسارت‌های وارده به مردم باید هر چه سریعتر پرداخت شود، تصریح کرد: انتظار است که پرداخت خسارت‌ها به خانه‌های مردم بدون پیچیدگی‌های اداری و در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت شود تا مشکلات مردم در این بخش حل شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا