انتخاب سردبیرمهمترین اخبار روز

موج جدید حمله موشکی و پهپادی ایران به تل آویو و حیفا

حملات جدید ایران، به‌صورت ترکیبی است و نیرو‌های مسلح ایران با پهپاد و موشک صهیونیست‌ها را هدف قرار داده‌اند.

تل آویو و حیفا در اراضی اشغالی زیر آتش موج جدید حمله موشکی و پهپادی ایران قرار گرفتند. موشک‌های ایرانی در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی روانه اراضی اشغالی شد.

عملیات ترکیبی – تهاجمی وعده صادق ۳ هوافضای سپاه شامل ده‌ها موشک و پهپاد است؛ صد‌ها موشک و پهپاد ایرانی با رمز «یا علی ابن ابی طالب (ع)» به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شد.

طی شب های گذشته نیروهای مسلح کشورمان بارها مواضع حساس صهیونیست‌ها را موشک باران کرده‌اند و ضربات سنگینی به رژیم زده‌اند.

حملات جدید ایران، به‌صورت ترکیبی است و نیرو‌های مسلح ایران با پهپاد و موشک صهیونیست‌ها را هدف قرار داده‌اند.

دور جدید، موج نهم عملیات ترکیبی موشکی – پهپادی وعده صادق ۳ است.

سردار علی‌محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران هم در گفت‌وگویی با اشاره آغاز نهمین موج عملیات ترکیبی وعده صادق ۳ علیه بانک اهداف رژیم اسرائیل، اعلام کرد: این عملیات تا بامداد به‌صورت پیوسته ادامه دارد. ما رژیم را در سرزمینی محدود درگیر کرده‌ایم و اهداف مختلفی را به شکل موفق زیر ضربه برده‌ایم.

سخنگوی سپاه پاسداران همچنین تاکید کرد: تهاجم ما قطعاً ترکیبی است و از همه مولفه‌های قدرت علیه رژیم صهیونیستی استفاده می‌شود و باقدرت، کوبنده و مخرب پیش خواهد رفت.

عملیات پهپادی هوافضای سپاه پاسداران در ۷۲ ساعت گذشته با ۵۴۵ فروند پهپاد تهاجمی، پیوسته، اهداف مختلف در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی را مورد اصابت موفق قرار داده است و این عملیات همچنان ادامه دارد.

رهبری انقلاب و فرمانده کل قوا در پیام تلویزیونی ۲۳ خرداد خطاب به مردم ایران تاکید کردند: «مسلّماً نیروی مسلّح جمهوری اسلامی ضربه‌های سنگینی بر این دشمن خبیث صهیونی وارد خواهد آورد. ملّت هم پشتیبان ما است، پشتیبان نیروهای مسلّح است و جمهوری اسلامی، به اذن الهی، بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد.»

 

شهادت دو کارمند صداوسیما تایید شد
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۷:۳۹

بر اثر حمله رژیم اشغالگر صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما، تاکنون شهادت دو نفر تأیید شده است.الهام عابدینی از شهادت سردبیر شبکه خبر نیما رجب پور خبر داد.

سرنگونی پهپاد اسرائیلی در کاشان/ ریزپرنده های دشمن در آسمان بندرعباس منهدم شد
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۷:۳۹
سامانه های پدافندی ایران در نقاط مختلف کشور علیه اقدامات رژیم صهیونیستی فعال هستند.
ریزپرنده‌های دشمن صهیونیستی در آسمان غرب بندرعباس با اقدام قاطعانهٔ پدافند بندرعباس منهدم شدند.
همچنین معاون استاندار اصفهان از سرنگونی و انهدام پهپاد اسرائیلی توسط سامانهٔ سوم خرداد هوافضای سپاه در یکی از حلقه‌های پدافندی سایت هسته‌ای نطنز خبر داد.
رئیس جمهوری ونزوئلا: تا دیر نشده، باید جلوی نتانیاهو را گرفت
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۷:۲۵

«نیکولاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا در سخنانی تأکید کرد: باور ندارم که بشریت از وقوع یک جنگ هسته‌ای حمایت کند… باید پیش از آن‌که دیر شود، نتانیاهو متوقف شود.
وی افزود: ملت ایران هرگز به کسی تجاوز نکرده و این اسرائیل است که به کشورهای منطقه حمله می‌کند.
رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین گفت: ما از ملت‌های لبنان، فلسطین، سوریه، یمن و ایران حمایت می‌کنیم.
مادورو در پایان سکوت حاکمان و نهادهای بین‌المللی در قبال تجاوزات اسرائیل را «غیرقابل قبول و شرم‌آور» خواند.

بیانیه حمایتی اعضای گروه۷ از رژیم غاصب صهیونیستی
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۷:۲۴
 ۷ کشور صنعتی جهان موسوم به گروه هفت ابراز امیدواری کردند که حل‌وفصل بحران با ایران به کاهش تنش در منطقه خاورمیانه از جمله نوار غزه منجر شود.
این گروه ادعای کشورهای غربی و آمریکا را تکرار کرد و مدعی شد: موضع ما روشن است؛ ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد.
اعضای گروه۷ با حمایت از رژیم صهیونیستی و بدون اشاره به تجاوز این رژیم به ایران، ادعا کردند: تأکید ما، حق «اسرائیل» در دفاع از خود و نیز حمایت ما از امنیت آن است.
در ادامه این بیانیه آمده است: «ما نسبت به پیامدهای احتمالی بحران بر بازارهای جهانی انرژی هوشیار خواهیم بود و برای مدیریت این شرایط، آماده هماهنگی هستیم.»
تلاش ترامپ برای دیدار با مقامات ایرانی در اسرع وقت!
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۷:۱۴

شبکه خبری سی‌ان‌ان دوشنبه شب به وقت محلی به نقل از یک منبع آگاه و یک مقام آمریکایی گزارش داد: ترامپ به دستیارانش دستور داده است تا تلاش کنند در اسرع وقت دیداری با مقامات ایرانی ترتیب دهند زیرا او به سرعت در تلاش است تا مشخص کند که آیا تهران در مورد دیپلماسی برای حل مناقشه خود با (رژیم) اسرائیل جدی است یا خیر.
سی ان ان تصریح کرد: از زمانی که اسرائیل اولین موشک‌های خود را پرتاب کرد، ترامپ علناً تأکید کرده است که ایران باید برای رسیدن به توافق با ایالات متحده پای میز مذاکره بیاید، در حالی که به طور خصوصی از تیم خود خواسته است که خطوط ارتباطی با ایرانی‌ها و واسطه‌های ایرانی را باز نگه دارند.
این شبکه تلویزیونی آمریکا تصریح کرد: در گفت‌ وگوهایی که ترامپ با رهبران اروپایی در حاشیه نشست گروه هفت در کانادا داشته، به همتایانش گفته که تلاش‌هایی برای برقراری آتش‌بس میان ایران و اسرائیل در جریان است و همچنین اشاره کرده که خواهان دیدار میان مقامات آمریکایی و ایرانی در همین هفته است.
این رسانه آمریکایی ادامه داد: یک مقام آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته که اگرچه هنوز چیز قطعی‌ تعیین نشده است اما هر دو طرف، ایران و اسرائیل، در مسیر درستی پیش می‌روند. ترامپ همچنین گفته است که ایرانی‌ها پیش‌تر در روز دوشنبه از طریق واسطه‌ها با آمریکا تماس گرفته‌اند.
ترامپ پیش از اعلام اینکه تیمش زودتر کانادا را ترک خواهد کرد تا برای نظارت بر اوضاع به واشنگتن بازگردد، گفت: «فکر می‌کنم ایران اساساً پای میز مذاکره است و می‌خواهد به توافق برسد.»
رئیس جمهور آمریکا درباره برنامه‌های احتمالی خود در صورت شکست تلاش‌های دیپلماتیک از جمله احتمال اعزام نیروهای نظامی آمریکا برای همراهی با اسرائیل در هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای ایران، شفاف صحبت نکرد.
تا عصر دوشنبه به وقت محلی ، کاخ سفید بیان کرد که ایالات متحده در حملات علیه ایران مشارکت نکرده است.
الکس فایفر یکی از سخنگویان کاخ سفید در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) گزارش‌های مربوط به حمله آمریکا به ایران را تکذیب کرد و گفت: «این درست نیست.»
وی افزود: «نیروهای آمریکایی موضع دفاعی خود را حفظ می‌کنند و این تغییر نکرده است. ما از منافع آمریکا دفاع خواهیم کرد.»

عملیات موشکی ایران خواب را از چشم صهیونیست‌ها پراند
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۷:۱۲
 رسانه‌های صهیونیستی لحظاتی پیش از فعال شدن آژیر خطر در تل آویو و چندین نقاط اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.
بر اساس این گزارش، صدای آژیر خطر علاوه بر تل‌آویو، در اشدود و عسقلان نیز شنیده شد.
گزارش‌ها از شنیده شدن انفجار مهیب در تل آویو در پی حمله موشکی ایران حکایت دارد.
همچنین گزارش های اولیه رسانه‌های صهیونیستی از اصابت موشک ایرانی به مرکز فلسطین اشغالی خبر دارد.
غافلگیری صهیونیست‌ها از حملات موشکی ایران
رسانه‌های رژیم اسرائیل گزارش دادند: بسیاری از ساکنان مرکز فلسطین اشغالی از قبل در مورد حملات موشکی هشداری دریافت نکرده بودند.
ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل در عین حال اعلام کرد: ایران در حملات امشب از موشک‌های کروز استفاده کرده است.
هنوز از میزان خسارت های این حملات به دلیل شدت سانسور در سرزمین های اشغالی گزارش و تصویری منتشر نشده است.
حمله رژیم صهیونیستی به ۳ نقطه تهران
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۷:۱۰
 کانال تلگرامی ایرنا خبر داد که در تهران صدای انفجار شنیده شده است.
خبرها حکایت از آن دارد که سه نقطه در شمال شرق تهران مورد اصابت پرتابه‌های اسراییلی قرار گرفت.
اخبار تکمیلی متعاقبا منتشر می شود.
ابعاد تلفات صهیونیست‌ها که از سد سانسور اسرائیل عبور کرد
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۷:۰۸
لئال کیزر، خبرنگار مسائل اقتصادی شبکه تلویزیونی کان، در گزارشی گفت: تنها طی چهار روز از جنگ با ایران، 1500 خانه و آپارتمان ویران شده‌اند. ما سه شب بمباران را پشت سر گذاشتیم، بمبارانی ویرانگر که در طول 619 روز جنگ در غزه نیز شاهد آن نبودیم.
زیان‌های بسیار زیادی چه از نظر جانی و چه مالی به ما وارد شده است. هزینه‌های بسیار هنگفتی بر ما تحمیل شده؛ تنها در روز شنبه، صدها میلیون شیکل تلفات داشتیم. باید بگویم از روز یکشنبه، این زیان‌ها از مرز یک میلیارد شیکل گذشته است. برخی از مسئولان بلندپایه اقتصادی به من می‌گویند اگر شرایط به همین شکل ادامه یابد، اصلاً مشخص نیست طی یک یا دو هفته آینده چه بلایی سر ما خواهد آمد. زیرا تنها در مرحله اول جنگ با ایران، هزینه‌ها ممکن است به حدود 10 میلیارد شیکل برسد، این در حالی است که خسارات واردشده به زیرساخت‌ها و مراکز حساس اسرائیل هنوز در این محاسبات لحاظ نشده است.
این خبرنگار همچنین فاش کرد که در حال حاضر تنها 5.9 میلیارد شیکل در صندوق احتیاطی اسرائیل باقی مانده است. این صندوق از محل مالیات‌ها تأمین می‌شود و منبع مالی اصلی کابینه در مواقع نیاز به شمار می‌رود. پیش از جنگ، مبالغ هنگفتی در این صندوق وجود داشت، اما اکنون ذخایر احتیاطی اسرائیل به شدت در حال کاهش است.
اصابت موشک‌های ایران به جنوب سرزمین‌های اشغالی
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۲:۲۴

اصابت موشک‌های ایران به جنوب سرزمین‌های اشغالی

رسانه‌های عبری از اصابت موشک‌های ایرانی به جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر می‌دهند.

 در میانه سانسور شدید در رسانه‌های رژیم صهیونیستی، برخی از شبکه‌های عبری به برخورد موشک‌های ایرانی به جنوبی سرزمین‌های اشغالی اعتراف کردند.

وبگاه واللا بامداد سه‌شنبه از اصابت موشک ایرانی به بئرالسبع در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داده است.

وبگاه روزنامه اسرائیل هیوم نیز نوشته در پی برخورد موشک به جنوب سرزمین‌های اشغالی، آتش‌سوزی به وقوع پیوسته است.

آمریکا ناوهایی را به منطقه اعزام می‌کند
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۲:۲۳

آمریکا ناوهایی را به منطقه اعزام می‌کند

وزیر دفاع آمریکا از استقرار تجهیزات بیشتر آمریکایی در منطقه خبر داد.

«پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا بامداد سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در آخر هفته، من دستور استقرار امکانات اضافی به منطقه مسئولیت سنتکام را صادر کردم.

او گفته که «حفاظت از نیروهای آمریکایی اولویتم است و این استقرارها باعث افزایش موقعیت دفاعی ما در منطقه خواهد شد».

شبکه ان‌بی‌سی نیز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد: پنتاگون در تلاش است تا اعزام ناو هواپیمابر و کشتی‌ها به منطقه را در بحبوحه درگیری اسرائیل و ایران تسریع کند.

طبق این گزارش، ناو هواپیمابر «یواس‌اس نیمیتز» و ناوگروه آن به خاورمیانه اعزام شده‌اند و انتظار می‌رود ظرف هفته آینده به منطقه برسد.

این اقدام واشنگتن به این معنی است که ۲ ناو هواپیمابر را حداقل به مدت یک ماه در منطقه نگه خواهد داشت.

کشتی‌های دیگری، از جمله ناوشکن‌های نیروی دریایی ایالات متحده، نیز به سمت خاورمیانه در حرکت هستند.

این کشتی‌های جدید به کشتی‌های دیگری که از قبل در سواحل اسرائیل حضور دارند، ملحق خواهند شد.

رسانه‌ها گفته‌اند این اقدام آمریکا برای کمک به رژیم صهیونیستی برای رهگیری موشک‌های ایران است.

ترامپ : با نتانیاهو در تماس مستمر هستم
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۱:۳۴

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه در صحبت‌های تکراری درباره ایران مدعی شد: من به ایران ۶۰ روز فرصت دادم تا توافق کند اما آن‌ها نه گفتند.

این اظهارات درحالی است که رژیم صهیونیستی در آستانه دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا و با چراغ سبز واشنگتن؛ حملات تجاوزکارانه به ایران را آغاز کرد.

ترامپ که در کانادا و در کنار «کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس صحبت می‌کرد، مدعی شد: من نمی‌خواهم ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد. ما در مسیر خود درباره این موضوع هستیم که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.

او با اشاره به اینکه «با نتانیاهو در تماس مستمر» است، مدعی شد که «اسرائیل خیلی خوب عمل می‌کند».

ترامپ با تهدید ایران مدعی شد: ایران توافق می‌خواهد. توافق امضا خواهد شد یا اینکه اتفاقات دیگری خواهد افتاد.

او در ادامه هذیان‌گویی‌های خود مدعی شد: ایران در این جنگ پیروز نخواهد شد و نیاز دارد تا قبل از اینکه خیلی دیر شود، فورا وارد گفت‌وگوها شود.

اصابت موشک های سپاه به پایگاه هوایی نواتیم
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۱:۳۳

منابع عبری از اصابت موشک های سپاه به پایگاه هوایی نواتیم خبر میدهند.

خبرنگار اسرائیلی: همه چیز فلج شده؛ تحمل جنگی طولانی با ایران را نداریم
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۱:۳۱

روزنامه‌نگار اسرائیلی گفت: «با حملات ایران سراسر تل‌آویو به لرزه درآمده بود. این شیوه زندگی غیرقابل زیستن است. جامعه اسرائیل نمی‌تواند به این روند ادامه دهد.»

پس از حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران در بامداد جمعه، سرزمین‌های اشغالی آماج حملات کوبنده و مشروع ایران قرار گرفته است. به اذعان کارشناسان آمریکایی و اسرائیلی، رژیم صهیونیستی از قدرت موشکی ایران وحشت‌زده است و توان موشکی ایران، آرامش را از خاطر سران رژیم اشغالگر صهیونیستی سلب کرده است.

در همین راستا، «گیدئون لوی» روزنامه‌نگار اسرائیلی در گفت‌وگو با شبکه قطری «الجزیره» گفت: «حملات اخیر ایران بزرگترین انفجاری بود که در زندگی‌ام شنیده‌ام. سراسر تل‌آویو به لرزه در آمده بود. من در پناهگاه عمومی قرار داشتم. شما زودتر از لحظه فرا رسیدن موشک‌ها هشداری را دریافت می‌کنید اما جمعیت زیاد است و همه نتوانستند به پناهگاه برسند.»

او درباره دیدگاه کلی ساکنین سرزمین‌های اشغالی نسبت به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران افزود: «شرایط درحال تغییر است. به‌دلیل موفقیت‌های روز اول (بامداد جمعه)، بسیاری به خیال‌پردازی روی آورده بودند و از خلبانان و ترورها تمجید می‌کردند. اما شرایط درحال تغییر است. هزینه‌ها برای اسرائیل بسیار بالاتر رفته و این روند ادامه خواهد داشت. این شیوه زندگی غیرقابل زیستن است. جامعه اسرائیل نمی‌تواند به این روند ادامه دهد.»

یکی از سنگین ترین حمله های بالستیکی انجام شده به اسرائیل
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۱:۲۹

موج نهم حملات موشکی ایران، یکی از سنگین ترین حمله های بالستیکی انجام شده به اسرائیل است.

پایگاهی که صدا و سیما را مورد هدف قرار داد، مورد هدف اصابت قرار گرفت
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۱:۲۸

هم اکنون پایگاهی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد، مورد هدف اصابت موشک‌های بالستیک نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

فرار صهیونیست‌ها از راه دریا با پرداخت هزاران دلار
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۱:۲۸

روزنامه «هاآرتص» گزارش داد که صدها نفر در تلاش هستند از طریق دریا و با پرداخت مبالغ هنگفت، از سرزمین‌های اشغالی خارج شوند.

براساس این گزارش، این افراد شامل اسرائیلی‌ها و خارجی‌هایی هستند که با قایق‌های تفریحی مسیر خود را به سوی قبرس آغاز کرده‌اند.

این قایق‌های کوچک از بنادر «هرتسیلیا»، «حیفا» و «عسقلان» حرکت می‌کنند و هر یک گروه‌هایی کمتر از ۱۰ نفر را منتقل می‌کنند.

با وجود گسترش این پدیده، اداره جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی هنوز موفق به برآورد دقیق از حجم این موج خروج نشده است.

ایران: تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۵۱

جمهوری اسلامی ایران در هشداری دستور تخلیه اراضی اشغالی را صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: «تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید. جمهوری اسلامی ایران در ساعات آینده اقدام به هدف قرار دادن زیرساخت‌های نظامی رژیم صهیونیستی خواهد کرد.»

وعده ما؛ ساعت ۲ بامداد
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۴۳

برخی منابع رسانه‌ای می‌گویند ۵۰۰ پهپاد و ۲۰۰ موشک کروز شلیک امشب به سمت تل‌آویو و حیفا خواهد شد.

همزمان با ورود پهپادها، موشک‌های بالستیک نیز شلیک خواهند شد.

حمله ایران ساعت ۲ بامداد به بعد به اوج خود خواهد رسید.

آکسیوس: آمریکا قصد دخالت در جنگ را ندارد
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۳۴

آمریکا به متحدان خود در منطقه گفته تا زمانی که ایران آمریکایی‌ها را هدف قرار ندهد، در حملات اسرائیل علیه ایران مشارکت نخواهد کرد.

پیام آمریکا این است که اگر ایران به آمریکایی‌ها حمله کند، خطوط قرمز آن را رد کرده است.

آمریکا از متحدان خود انتظار دارد که این پیام را به ایران برسانند که از اقدامات تلافی‌جویانه علیه نیروهای آمریکایی یا منافع آن خودداری کند.

دولت ترامپ به صورت فعالانه درخواست اسرائیل برای دخالت در جنگ را بررسی نمی‌کند.

شنیده‌ شدن صدای عبور کروز بر فراز عراق
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۲۰

صدای عبور موشک کروز بر فراز عراق شنیده شده است.

صهیونیست ها با قایق‌های تفریحی به قبرس فرار می‌کنند
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۱۹

آسمان بسته شده است و صدها اسرائیلی به گروه‌هایی پیوسته‌اند که به آنها مسیرهای فرار جایگزین پیشنهاد می‌دهند

شخصی که نخواست نامش فاش شود گفت: «همه می‌گویند که فرار می‌کنند زیرا هیچ گزینه دیگری وجود ندارد و حتی کسانی که توانایی مالی دارند باید برای سختی‌ها آماده شوند.»

توییت اکانت دفتر رهبر انقلاب همزمان با موج نهم وعده صادق
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۱۴

همزمان با موج جدید عملیات وعده صادق ۳، حملات جمهوری اسلامی به رژیم صهیونیستی، صفحه توییتر پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب تصویری با این عنوان منتشر کرد: «نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ» جمهوری اسلامی، به اذن الهی، بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد.

تمامی فعالیت های پالایشگاه حیفا متوقف شد
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۱۱

یدیعوت آحارونوت خبر داد که تمامی فعالیت‌های پالایشگاه نفت در حیفا متوقف شده است.

دلیل توقف فعالیت آسیب‌های وارده به این پالایشگاه به دلیل اصابت روز گذشته موشک ایرانی به آن بوده است.

شبکه 14 رژیم صهیونیستی وضعیت پالایشگاه را بغرنج اعلام کرده و خبر داد که تمامی تأسیسات این پالایشگاه به دلیل اصابت موشک ایرانی آسیب دیده است و علاوه بر آن سه نفر هم در این حمله کشته شده‌اند.

در پی عملیات موشکی ایران که منجر به وارد آمدن آسیب‌های گسترده به زیرساخت‌های حیاتی در شمال سرزمین‌های اشغالی شد، شرکت بهره‌بردار تأسیسات پالایشگاه نفت حیفا با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «در نتیجه خسارات واردشده به تأسیسات حیاتی، ایستگاه تولید برق که بخشی از بخار و نیروی الکتریکی مورد استفاده پالایشگاه و واحدهای وابسته را تأمین می‌کرد، به شدت آسیب دیده است.

در این بیانیه آمده است: در کنار آن، سایر بخش‌های پالایشگاه حیفا نیز با آسیب‌هایی مواجه شده‌اند. در حال حاضر، تمامی تأسیسات پالایشگاه و شرکت‌های زیرمجموعه آن به‌طور کامل تعطیل شده‌اند.»

این اطلاعیه در حالی منتشر می‌شود که روزنامه یدیعوت آحارونوت هم ساعتی پیش از توقف کامل عملیات پالایشگاه نفت حیفا و شرکت‌های وابسته به آن خبر داد.پالایشگاه حیفا یکی از مهم‌ترین مراکز انرژی اسرائیل محسوب می‌شود که بخش قابل توجهی از فرآورده‌های نفتی و انرژی صنعتی منطقه را تأمین می‌کرد.

با توجه به نقش حیاتی این پالایشگاه در زنجیره تأمین انرژی، انتظار می‌رود تعطیلی آن منجر به بروز اختلال در عرضه فرآورده‌های نفتی، افزایش هزینه‌های تولید صنعتی و حتی احتمال افزایش قیمت سوخت در بازار داخلی رژیم صهیونیستی شود.

کارشناسان انرژی بر این باورند که بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده ممکن است هفته‌ها یا حتی ماه‌ها به طول انجامد، امری که فشار مضاعفی بر اقتصاد انرژی اسرائیل وارد خواهد کرد.

رژه پهپادهای ایرانی در آسمان عراق
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۱۰

صدای رژه‌ پهپادهای ایرانی که اکنون از حریم هوایی استان دیالی عراق عبور کردند و به سمت رژیم صهیونیستی حرکت می‌کنند.

سخنگوی سپاه: موج نهم عملیات وعدۀ صادق ۳ تا بامداد به‌صورت پیوسته ادامه خواهد داشت
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۰۹

سردار علی‌محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران هم در گفت‌وگویی با اشاره آغاز نهمین موج عملیات ترکیبی وعده صادق ۳ علیه بانک اهداف رژیم اسرائیل، اعلام کرد: این عملیات تا بامداد به‌صورت پیوسته ادامه دارد. ما رژیم را در سرزمینی محدود درگیر کرده‌ایم و اهداف مختلفی را به شکل موفق زیر ضربه برده‌ایم.

سخنگوی سپاه پاسداران همچنین تاکید کرد: تهاجم ما قطعاً ترکیبی است و از همه مولفه‌های قدرت علیه رژیم صهیونیستی استفاده می‌شود و باقدرت، کوبنده و مخرب پیش خواهد رفت.

جنگنده‌های غربی – اسرائیلی تلاش دارند مانع ورود پهادها به آسمان رژیم صهیونیستی شوند
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۰۷

جنگنده‌های غربی – اسرائیلی به طور گسترده تلاش دارند تا مانع از ورود پهادها به آسمان رژیم صهیونیستی شوند.

در آسمان سوریه، اردن و عراق پرواز گسترده جنگنده‌ها مخابره شده است.

رسانه های عبری: بیش از ۱۰۰ پهپاد از ایران در حال حرکت هستند
۱۴۰۴/۰۳/۲۷ – ۰۰:۰۶

رسانه های عبری: بنا بر گزارش‌ها، بیش از ۱۰۰ پهپاد به عنوان بخشی از یک حمله هماهنگ از ایران در حال حرکت هستند. موشک‌ های بالستیک بعداً شلیک خواهند شد و زمان‌بندی آنها به گونه‌ای است که همزمان با پهپادها به مقصد برسند.

به صدا درآمدن آژیر خطر در سراسر سرزمین های اشغالی
۱۴۰۴/۰۳/۲۶ – ۲۳:۴۰

نیرو‌های مسلح در عملیات ترکیبی با پهپاد و موشک سرزمین‌های رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند.

پخش شبکه ۱۴ اسرائیل قطع شد
۱۴۰۴/۰۳/۲۶ – ۲۳:۳۸

منابع صهیونیستی خبر دادند که پخش شبکه ۱۴ اسرائیل بنا به دلایل نامعلوم، قطع شده است.

پیش از قطع‌شدن پخش شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی، صداهای عجیبی در این شبکه پخش شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا