انتخاب سردبیرآخرین عناوین

روزی 635 حمله سایبری در فصل پاییز امسال

شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: در فصل پاییز روزانه به طور میانگین ۶۳۵ حمله DDoS گزارش شده و در این میان با ۵۷ هزار و ۲۱۸ حمله سایبری مقابله شده است.

 حملات DDoS یا منع خدمت توزیع شده نوعی از حمله سایبری هستند که در آن مهاجمان نسبت به ارسال ترافیک کاذب به سمت زیرساخت‌ها و سرویس‌های حیاتی اقدام می‌کنند و باعث برور اختلال یا قطعی کامل خدمت رسانی زیرساخت یا سرویس مربوط به کاربران حقیقی می‌شوند این حمله انواع مختلفی مانند حمله پیشرفته و مستمر، حجمی و مبتنی بر ضعف پروتکل‌های ارتباطی شبکه دارد.

بر اساس گزارش آماری و تحلیلی مربوط به بازه پاییز ۱۴۰۳ که دقیاقی قبل توسط شرکت ارتباطات زیرساخت منتشر شد، بیش از ۸۹ درصد از حملات صورت گرفته در این بازه زمانی در راستای محروم‌سازی مردم کشور از دریافت خدمات موردنیازشان بوده که با تلاش متخصصین کشور این حملات تماما با موفقیت کامل دفع شده‌اند.

مجموع حملات مقابله شده در این بازه زمانی ۵۷ هزار و ۲۱۸ حمله سایبری بوده است. مجموع ترافیک آلوده مقابله شده ۱۲.۵۸ پتابایت با میانگین حجم ۳۶.۴۳ گیگابایت بر ثانیه میانگین گزارش شده است. میانگین حملات روزانه ۶۳۵ حمله گزارش شده است.

بالاترین مدت زمان حمله در دوره پاییز ۱۴۰۳، میزان ۴ ساعت و ۹ روز و ۵۰ دقیقه گزارش شده است. از هر ۱۰۰ حمله سایبری ۳۵ حمله از طریق شبکه دستگاه‌های آلوده و ۲۰ حمله با ظرفیتی بیش از ۱۰ گیگابیت بر ثانیه انجام شده است.

کمترین نرخ توزیع مربوط به حملاتی با توان بیشتر از ۶۰۰ گیگابیت بر ثانیه و بیشترین نرخ توزیع مربوط به حملاتی با توان کمتر از ۲ گیگابیت بر ثانیه است.۵۰۰ مقصد بیش از ۲۵۰ مرتبه مورد حمله و بیش از ۵ میلیون مقصد تحت محافظت قرار گرفته‌اند.

مقابله با ۵۷ هزار و ۲۱۸ حمله سایبری در پاییز امسال

 

بنابر این گزارش، بیش از ۱۸.۳ درصد از مقاصد حمله سایبری به قصد شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت سیار، ۱۷ درصد کسب و کارهای اینترنتی، ۱۴ درصد شرکت‌های ارائه خدمات اینترنت ثابت، ۱۲ درصد درگاه‌های برخط خدمات عمومی، ۷ درصد پیام‌رسان‌های بومی، ۱۱ درصد صنعت مالی، بانکی و بیمه، ۲ درصد خبرگزاری‌ها، ۳ درصد زیرساخت‌های حیاتی و ملی، ۳ درصد صنایع و انرژی، ۳ درصد سایر صنایع و ۴ درصد درگاه‌های دولتی انجام شده است.

با توجه به توسعه روزافزون تجهیزات حوزه اینترنت اشیا و افزایش رو به رشد بات‌های مورد استفاده حمله کنندگان، سهم قابل توجه کشورهای مذکور در حملات صورت پذیرفته به کشورمان ایران،‌ لزوما به معنای مدیریت و جهت‌دهی حملات توسط این کشورها نیست و بسیاری از این حملات با استفاده از تجهیزات آلوده متصل به شبکه و بدون آگاهی کاربران حقیقی صورت گرفته است.

مقابله با ۵۷ هزار و ۲۱۸ حمله سایبری در پاییز امسال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا