نعمتزاده پس از دریافت این مدال از رییس جمهور خواست زمینه پذیرش او در دانشگاه بدون طی کردن مرحله دشوار کنکور را مهیا کند و سپس ابراز علاقه به تحصیل در رشته پزشکی کرد؛ خواستهای که به شدت واکنش منفی افکار عمومی را به دنبال داشت.
این حواشی تا حدی گسترده بود که افتخارات تکواندوی ایران در المپیک پاریس را کاملا تحت الشعاع خود قرار داد و عجیب اینکه هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو که یکی از مهمتدین وظایفش کنترل این قبیل حواشی خودساخته است، هیچ واکنشی در اینباره نداشته تا نعمت زاده همچنان از هر تریبونی استفاده کند و مشغول پاسخ به منتقدان باشد.
در تازهترین مورد از حواشی دختر نوجوان تکواندو، شهربانو منصوریان ووشوکار سابق تیم ملی که خود نیز ید طولایی در پیگیری انواع و اقسام جایزه و پاداش به هر شکل ممکن داشته و در مراسم تجلیل از ورزشکاران نیز با رفتار نامناسب خود حاشیه ساز شد، در واکنش به خواسته مبینا نعمت زاده، گفت: «ما ۴۰ سال است کارمان تمرین کردن بوده و ۵ طلای جهانی و ۵ طلای آسیایی و یک گونی مدال دارم. همه اینها را میدهم، من را هم دانشگاه قبول کنید. من را هم دانشگاه دندانپزشکی قبول کنید و غلط کنم دیگر به ورزش بیایم! چند دندان درست کنم و باکلاس به خانه بروم. چه میشود؟ دنیا که غلط نمیشود. به خدا دور ورزش را خط قرمز میکشم!»
این واکنش شهربانو منصوریان، بلافاصله با پاسخ نعمت زاده که در همین چند روز کوتاه نشان داده علاوه بر تکواندو، استعداد زیادی در حاشیهسازی دارد، روبرو شد، آن هم در برنامه اینترنتی که اتفاقا خواهر رئیس فدراسیون هم در آنجا حضور داشت.
نعمت زاده در واکنش به صحبتهای منصوریان، گفت: «متاسفانه ورزشکاری که رشته اش در حد المپیک نیست و این موضوع اصلا به آنها مربوط نمیشود انتقاد کردند و این ناراحت کننده است. وقتی میآیی به یک ورزشکار توهین میکنی حتما یک روز هم به شما توهین میکنند.».
اما نکته عجیب در میان حواشی عجیب مبینا نعمت زاده که کاملا موفقیتهای تکواندو را زیر سایه خود قرار داده، سکوت هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو و مینو مداح سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان است.
از ساعی که ظاهرا این روزها غرق در افتخارآفرینی تکواندو در المپیک است، انتظار میرفت به موقع به این موضوع ورود کند و جلوی ادامه دار شدن خواسته نامعقول مبینا نعمت زاده برای پذیرش بدون کنکور آن هم در رشتهای که مستقیما با سلامت و جان مردم سر و کار دارد و حواشی گسترده آن را بگیرد تا کار به اینجا کشیده نشود.
در این میان علاوه بر افکار عمومی که ضمن تمجید از افتخارآفرینی نعمت زاده، با خواسته او مخالفت کردند، بسیاری از نخبههای دانشگاهی نیز به کنایه درخواست خود را برای گرفتن یک مدال المپیک مطرح کردند و برخی دیگر نیز به مزاح عنوان کردند اگر نعمت زاده با برنز المپیک به دنبال پذیرش در رشته پزشکی بدون کنکور است، با این اوصاف باید دانشگاه علوم پزشکی در اختیار قهرمان بزرگی مثل حسن یزدانی قرار گیرد!
بدون شک بسیاری از مردم ایران قدردان افتخارآفرینی تمامی مدال آوران ایران در المپیک پاریس از جمله مبینا نعمت زاده ۱۹ ساله هستند، اما او باید بداند این موفقیت نباید انتظار پذیرش در رشته پزشکی بدون طی کردن مراحل تحصیلی همچون سایر جوانان تحصیلکرده این مرز و بوم که شب و روز زجر میکشند تا در این رشته پذیرش شوند، را بوجود بیاورد.
رانت و سفارش به هر شکل آن مذموم است و تن دادن به آن حق دیگران را ضایع میکند و باعث ترویج بیعدالتی خواهد شد.
از هادی ساعی هم انتظار میرود بیشتر از این تعلل نکند و جلوی مصاحبههای پیاپی ورزشکارش را بگیرد تا بیش از این وارد حاشیه نشود. بدون شک اگر رئیس فدراسیون از حالا حاشیهها را جمع نکند شاید عمر قهرمانی مبینا نعمتزاده کوتاه شود و یک استعداد به بیراهه کشیده شود.