قیمت سکه امامی که در ابتدای معاملات در سطح 43 میلیون تومان قرار داشت؛ در ادامه روز با کاهش مواجه شد و به کانال 42 میلیون تومان بازگشت و در نهایت به 42 میلیون و 650 هزار تومان رسید. این کاهش در حالی رخ داد که ارزش اونس طلا در بازارهای جهانی نیز افت شدیدی داشت. قیمت اونس طلا که با 2455 دلار آغاز به کار کرده بود، به سرعت کاهش یافت و به 2375 دلار رسید.
البته اونس طلا در نیمه دوم معاملات روز دوشنبه به محدوده 2400 دلار بازگشت و کاهش قیمت را جبران کرد. براساس بررسی خبرنگار اقتصادنیوز، علت بازگشت اونس طلا به بالای 2400 دلار، کاهش شاخص دلار آمریکا در بازار فارکس بود. قیمت طلای آبشده نیز در این روز کاهشی بود و این فلز گرانبها با 15 میلیون و 525 هزار تومان آغاز به کار کرد و در ادامه معاملات با دو پله کاهش به 15 میلیون و 300 هزار تومان رسید.
در بازار ارز هم قیمت دلار نیز دستخوش تغییراتی شد و اسکناس آمریکایی که در آغاز معاملات در سطح 60 هزار و 50 تومان قرار داشت؛ در ادامه با کاهش به کانال 59 هزار تومان وارد شد و در پلههای هفتم و هشتم این کانال نوسان داد. این کاهش قیمت دلار ناشی از افت نرخ درهم امارات و فشارهای ناشی از وضعیت بلوکه در بازار بود.
با توجه به شرایط فعلی بازار و عوامل تأثیرگذار از جمله نوسانات سیاسی، کاهش نقدینگی و وضعیت بازارهای جهانی، اگر شرایط اقتصادی و سیاسی آرامتر شود احتمالاً قیمت طلا و سکه نیز کاهش خواهد یافت. همچنین گروهی دیگر از فعالان بازار معتقدند بهبود شرایط اقتصادی بینالمللی و داخلی و کاهش تنشهای سیاسی، احتمال بازگشت روند صعودی به بازار طلا و سکه را تشدید خواهد کرد. این روند به ویژه در صورت افزایش تقاضا و ورود بیشتر سرمایه به بازار طلا میتواند منجر به افزایش قیمتها شود.
معامله گران فنی هم معتقدند محدوده 42 میلیون و 500 هزار تومان تا 42 میلیون و 600 هزار تومان ناحیه حمایت مهم سکه امامی است که اگر در جریان معاملات امروز بتواند در زیر این مرز ماندگار شود؛ احتمال تداوم روند نزولی وجود دارد.