اما براساس تجربیات قبل احتمالا واکنش‌‌‌های شدید مقطعی کوتاه‌مدت خواهد بود. در این میان برخی از تحلیلگران بر این باورند که واکنش سهامداران در این دوره از انتخابات از یک منظر مهم تفاوت‌‌‌هایی با شرایط اضطراری گذشته دارد. با توجه به اینکه هریک از طرفین انتخاباتی با تفکرات گوناگونی در خصوص وضعیت اقتصادی پا به میدان رقابت گذاشتند، این واکنش‌‌‌ها می‌‌‌تواند از شدت بیشتری برخوردار باشد؛ کمااینکه ممکن است زمان بیشتری را نیز در بر بگیرد. این موضوع سبب شده است تا سهامداران خرد از هفته‌‌‌های قبل دست به ماشه فروش ببرند.

از این‌رو به دلیل متاثر بودن بازارسرمایه از فضای انتخاباتی، سهامداران با ابهامات گوناگونی مواجه هستند. همان‌طور که در حال حاضر نیز مشاهده می‌کنیم، افزایش ریسک‌‌‌های سیستماتیک در سه‌روز مانده تا پایان دور دوم رای‌گیری و همزمان با آن اظهارات مختلف دونامزد در خصوص اقتصاد کشور در روزهای اخیر تاثیر خود را بر بازار ارز و طلا گذاشته است و قیمت‌ها در این بازارها دوباره صعودی شده‌اند.

 

روزهای ناکامی در بازار سرمایه همچنان ادامه دارد؛ به همین دلیل هم شاهد بهبود ارزش معاملات در این بازار نیستیم. سرمایه‌گذاران همچنان درگیر ناپایداری در اعتماد به مسیر پیش‌روی بازار سرمایه هستند. این شرایط از آن جهت حساسیت سرمایه‌گذاران بازار را دوچندان می‌کند که ابهامات سیاسی بیش از آنچه انتظار می‌‌‌رفت طولانی ‌‌‌شده و بسیاری از بازارها و سرمایه‌گذاران آنها را دلسرد کرده است. بنابراین می‌‌‌توان گفت که با مشخص‌‌‌شدن سرنوشت ریاست‌جمهوری شرایط متفاوتی در انتظار صنایع بورسی خواهد بود.