برخی بانکها برای متقاضیان شرایطی ایجاد کردهاند تا بتوانند طی 2 تا 3 روز تسهیلات بانکی دریافت کنند. نحوه دریافت وام فوری نیاز به شرایط و ضوابطی دارد که متقاضیان باید آنها را رعایت کنند.
کدام بانکها وام فوری پرداخت میکنند؟
در حال حاضر بیشتر بانکها وام فوری را پرداخت میکنند و در بانکهای دولتی و خصوصی نحوه دریافت وام فوری دارای شباهتهای بسیاری است.
یکی از مواردی که متقاضیان وام فوری باید بدانند این است که سود این وامها نسبت به سایر وامها بالاتر بوده و در بازپرداخت باید رقم بیشتری به بانک پرداخت شود.
البته برخی بانکها به خصوص بانکهای دولتی وام فوری را به صورت قرض الحسنه به متقاضیان با سود پایین پرداخت میکنند که رقم این وام بسیار پایین بود و بیشتر برای رفع مسایل کوچک و ضروری کاربرد دارد.
مهمترین کاربردهای وام فوری
یکی از مهمترین کاربردهای وام فوری این است که میتواند بخشی از نیازهای افراد به نقدینگی را در تنگناهای مالی تامین کند. برای مثال بیشتر متقاضیان از وام فوری برای خرید خودرو، تامین منابع برای خرید ملک و… استفاده میکنند.
نحوه دریافت وام فوری به این صورت است که افراد میتوانند بدون داشتن حساب سپرده قبلی در بانک مذکور، با داشتن ضامن معتبر و یا وثیقه قابل اتکاء به شعب بانک مراجعه کرده و مراحل اولیه دریافت وام را انجام دهند.
بانکها و موسسات در سال1403 همانند سالهای گذشته برنامههای خود را برای پرداخت وام فوری اعلام کردهاند. درحال حاضر هر بانک شرایط خاص خود را دارد که متقاضیان باید به اقتضاء شرایط خود بانک مورد نظر را انتخاب کنند.
متقاضیان پس از انتخاب بانک مذکور باید نحوه دریافت وام فوری را به صورت کامل بررسی کرده و اقدام به تهیه مدارک و اسناد مورد نیاز کنند.
روشهای دریافت وام فوری در سال 1403
در سال 1403، دو روش برای دریافت وامهای فوری مطرح است: اولین روش، وامهای فوری است که توسط بانکها ارائه میشود و دومین روش، خرید و فروش وام است.
متقاضیانی که تمایل دارند از بانکها وام فوری دریافت کنند باید ضامن مورد اعتماد، مدارک ملکی و یا ایجاد یک گردش حساب معتبر را در دستور کار قرار دهند. افراد متقاضی میتوانند با سپردهگذاری، مبلغ بیشتری را به عنوان وام دریافت دارند. این نوع وامها میتوانند شامل وامهای خرید، ازدواج، مسکن، قرضالحسنه و غیره باشند، با این تفاوت که بانکها آنها را سریعتر پرداخت کرده و معمولاً دوره بازپرداخت آنها کوتاهتر است.
روش دومی که در نظر گرفته میشود، خرید وام فوری است. بسیاری از مشتریان بانکها با وجود داشتن اعتبار بالا و گردش حساب مناسب تمایلی به دریافت وام ندارند. این گروه برای دست یابی به سود بیشتر وام خود را به متقاضیان دیگر میفروشند. البته این روش خطرهای بسیاری مانند کلاهبرداری، دورزدن مشتری و … را دارد که متقاضیان باید به آن توجه کنند.
به طور کلی میزان و مبلغ وام فوری در بانکهای دولتی و خصوصی رقم چندان بالایی نیست و این مبلغ میتواند بیشتر نیازهای کوچک و فوری افراد را تامین کند.