اقتصاد

چه کالاهایی در آذر ماه ارزانتر شدند؟

در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با ۱,۷ درصد و” رشته آش ” با ۱.۶ درصد بیشترین…
در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با ۱,۷ درصد و” رشته آش ” با ۱.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ۱.۷- درصد می باشد.

به گزارش تسنیم، در آذرماه  تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور  بشرح زیر است:

 

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” شیرینی خشک ” با ۱,۷ درصد و” رشته آش ” با ۱.۶درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ۱.۷- درصد می باشد.

 

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام ” مرغ ماشینی” با ۸,۳ درصد ، “کنسرو تن ماهی” با ۴ درصد و ” ماهی قزل آلا ” با ۲.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

 

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ۲,۶ درصد ، ” تخم مرغ ماشینی” با ۲.۳ درصد و

” کره پاستوریزه” با ۱,۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” روغن مایع” با ۱.۶- درصد و ” روغن نباتی جامد” با -0.3درصد می باشد.

 

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” هندوانه” با ۸۶,۸ درصد، ” خربزه” با ۱۳.۷ درصد ، ” انار ” با ۸.۹ درصد و ” موز ” با ۸.۲ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” پرتقال” با ۷.۱- درصد و ” پسته” با -0.9 درصد می­باشد.

 

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” گوجه فرنگی ”  با ۶۸,۹ درصد ،” خیار ” با ۲۸.۹ درصد و  ” پیاز” با 20.7 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” فلفل دلمه ای ” با ۴.۸- درصد و ” هویج فرنگی” با 0.۹- درصد می­باشد.

 

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” چای خارجی بسته ای ” با ۲,۵ درصد و” سس گوجه فرنگی ” با ۲.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” شکر ” با -0.4درصد می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا