اقتصاد

چه کالاهایی در آذر ماه ارزانتر شدند؟

در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با ١,٧ درصد و” رشته آش ” با ١.٦ درصد بیشترین…
در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با ١,٧ درصد و” رشته آش ” با ١.٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ١.٧- درصد می باشد.

به گزارش تسنیم، در آذرماه  تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور  بشرح زیر است:

 

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” شیرینی خشک ” با ١,٧ درصد و” رشته آش ” با ١.٦درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “برنج ایرانی درجه یک ” با ١.٧- درصد می باشد.

 

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام ” مرغ ماشینی” با ٨,٣ درصد ، “کنسرو تن ماهی” با ٤ درصد و ” ماهی قزل آلا ” با ٢.٩ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

 

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ٢,٦ درصد ، ” تخم مرغ ماشینی” با ٢.٣ درصد و

” کره پاستوریزه” با ١,٥ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” روغن مایع” با ١.٦- درصد و ” روغن نباتی جامد” با -0.3درصد می باشد.

 

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” هندوانه” با ٨٦,٨ درصد، ” خربزه” با ١٣.٧ درصد ، ” انار ” با ٨.٩ درصد و ” موز ” با ٨.٢ درصد همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” پرتقال” با ٧.١- درصد و ” پسته” با -0.9 درصد می­باشد.

 

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” گوجه فرنگی ”  با ٦٨,٩ درصد ،” خیار ” با ٢٨.٩ درصد و  ” پیاز” با 20.7 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” فلفل دلمه ای ” با ٤.٨- درصد و ” هویج فرنگی” با 0.٩- درصد می­باشد.

 

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” چای خارجی بسته ای ” با ٢,٥ درصد و” سس گوجه فرنگی ” با ٢.٢ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” شکر ” با -0.4درصد می‌باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا