نماد سایت اکو بورس

بورس در هفته ای که گذشت

بورس در هفته ای که گذشت

ارزش معاملات خرد بازار سهام که شامل سهام و حق‌تقدم می‌شود، در روز چهارشنبه رقم…
معاملات این هفته بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته، نماگرهای سهامی با کاهش ارتفاع همراه شدند. در جریان معاملات روز چهارشنبه، شاخص‌کل بورس تهران با کاهش ۷۶۹۸‌واحدی همراه شد و به محدوده ۲‌میلیون و ۲۳‌هزار‌واحدی رسید. افت ۰.۳۸‌درصدی نماگر اصلی بازار سهام در حالی به‌ثبت رسید‌ که شاخص‌کل در روزهای قبلی، سه روز مثبت معاملاتی را پشت‌سر گذاشته بود.

دنیای اقتصاد نوشت : نماگر هم‌‌‌‌‌‌‌وزن نیز که نشانی از اثرگذاری یکسان کلیه نمادهای معاملاتی است و چهره بازار را به نحو مطلوب‌تری نمایش می‌دهد، با افت 1.01‌درصدی همراه شد و در محدوده 682‌هزار و 986‌واحدی کار خود را به اتمام رساند. شاخص‌کل فرابورس نیز به‌عنوان نماینده سهام فرابورسی، با افت 1.03‌درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد بازار سهام که شامل سهام و حق‌تقدم می‌شود، در روز چهارشنبه رقم 3‌هزار و 444‌میلیارد ‌تومان را ثبت کرد. می‌توان گفت تا زمانی‌که این آیتم نتواند در سطوح بالای 5‌هزار ‌میلیارد‌تومان تثبیت شود، از منظر تابلوخوانی نمی‌توان برای بازار سهام چشم‌انداز روشنی را متصور شد.

تبلیغ
70% سود فقط در یک سال! 🔥 همین الآن سرمایه‌گذاری رو شروع کن
سرمایه گذاری

همچنین در جریان معاملات آخرین روز از هفته، 675‌میلیارد ‌تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد تا روند خروج پول حقیقی از بازار سهام همچنان ادامه‌دار باشد. افزون بر این، در هفته‌ای که گذشت، شاخص‌کل بورس تهران با رشد 0.18‌درصدی همراه شد.

نماگر هم‌‌‌‌‌‌‌وزن نیز معاملات هفته‌گذشته را با افت 1.07‌درصدی پشت‌سر گذاشت. شاخص فرابورس نیز دادوستدهای هفته را با رشد 0.88‌درصدی به اتمام رساند.

بازار در مقطع کنونی، از سوی گزارش‌ها و صورت‌های مالی 6ماهه سال‌جاری، اخبار و برآوردهای مثبتی را دریافت می‌کند و این موضوع سبب‌‌‌‌‌‌‌شده تا معاملات بازار در وضعیت متعادل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر و باثبات‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تری پیگیری شود، اما بازار همچنان از ناحیه فاکتورهای سیاسی مردد و دودل است؛ بدین معنا که بازار از توان لازم برای دستیابی به ارتفاعات بالاتر برخوردار نیست.

به‌‌‌‌‌‌‌رغم اینکه تغییر معناداری در حجم و ارزش معاملات در روزهای اخیر ثبت نشده‌است، اما بازار معاملات پایدارتری دارد و برخی این انرژی مثبت منتشره در بازار را ناشی از سیگنال مثبت عملکردهای 6ماهه شرکت‌ها می‌دانند و برخی نیز ارزندگی بازار را به‌عنوان عاملی معرفی می‌کنند که سبب‌‌‌‌‌‌‌‌شده بازار رنگ و روی سبز به خود بگیرد.

به هر روی، آنچه که از رصد جریان معاملات این روزهای بورس تهران نتیجه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری می‌شود این است که بازار سهام برای عبور از وضعیت فعلی، نیاز به محرک بنیادین قوی دارد تا به ‌‌‌‌‌‌‌عنوان انگیزه برای بازار سهام عمل کند.

به هر روی باید جریان معاملات دلار در بازار آزاد را به‌دقت زیرنظر گرفت تا از آن به‌عنوان آیتمی برای پیش‌بینی روند آتی بازار سهام استفاده کرد. همچنین در روزهای اخیر قیمت نفت‌برنت نیز با افزایش معناداری همراه شده‌است و مجددا توانسته کانال 90دلار را پس‌بگیرد. برخی از تحلیلگران بازار نفت از دستیابی نفت به کانال 100 دلار نیز صحبت می‌کنند. افزایش قیمت نفت برای بازار سهام و برخی صنایع همواره اثرات مثبتی داشته و باید دید که واکنش صنایعی مانند پالایشی به این موضوع چگونه خواهد بود.

خروج از نسخه موبایل