اکوبورس: یک مقام مسئول گفت: عرضه محصولات آبزی بسته بندی و فرآوری شده با ۲۰ تا ۲۵ درصد تخفیف برای بازارعید از ۹ اسفند آغاز و تا هفته سوم فروردین سال ۱۴۰۰ ادامه دارد.
به گزارش اکوبورس به نقل از مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران با اعلام این مطلب گفت: امسال همچنین عرضه کنسرو ماهی با تخفیفهای ۱۲ تا ۱۵ درصد برای مصرف مردم پیش بینی شده است. عیسی گلشاهی با بیان این که کنسرو ماهی قزل آلا نیز جزو محصولات دارای تخفیف است، افزود: این محصولات در تمام فروشگاههای زنجیرهای همچون رفاه، سپه، افق کوروش و شهروند با تخفیف در دسترس مردم قرار میگیرد. وی اظهار داشت: علاوه بر این، امسال محصولاتی مانند فیله ماهی سی بس که در بسته بندیهای خاص برای افزایش ماندگاری عرضه میشد، برای تعدیل قیمت و استفاده بیشتر آن، در بسته بندیهای متنوعی در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد، زیرا در روزهای پایانی سال و ایام نوروز محصولات آبزی کمتر در فریزر میمانند. مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و افزایش تقاضا و مصرف آبزیان، برای تأمین این محصولات پروتئینی با قیمت مناسب، برنامه ریزی های مختلفی صورت گرفته است. وی اضاف کرد: امسال برای جلوگیری از تراکم در مراکز خرید و حفظ فاصله گذاری ها به دلیل شیوع کرونا، از تولیدکنندگان درخواست کردیم یک هفته زودتر عرضه محصولات خود را با تخفیفهای نوروزی در بازار آغاز کنند و این عرضه تا هفته سوم ادامه خواهد داشت. گلشاهی خاطر نشان کرد که در سالهای گذشته، عرضه آبزیان با تخفیفهای نوروزی از ۱۵ اسفند شروع و تا هفته دوم فروردین ادامه داشت. وی در مورد قیمت آبزیان اذعان داشت: با توجه به تغییر هزینههای تولید، افزایش قیمت برای آبزیان نیز رخ داده، اما این افزایش قیمت نسبت به تورم عمومی در سطح جامعه و افزایش چشمگیر در برخی محصولات پروتئینی، کمتر بوده است. گلشاهی افزود: تولیدکنندگان برای آشتی مردم با آبزیان و مصرف این محصولات، تخفیفها را روی محصولات خود انجام میدهند. وی درباره مزیت مصرف آبزیان گفت: مصرف آبزیان موجب تأمین ویتامین D و افزایش سیستم ایمنی بدن میشود و از این رو باید کاری کنیم که قیمتها مناسبتر و سطوح دسترسی مردم به این محصولات بیشتر شود.