آرشیو

کلیه ضوابط بهداشتی در شیرینی فروشی‌ها رعایت می‌شود

اکوبورس: رئیس اتحادیه صنف قنادان گفت کلیه ضوابط بهداشتی در شیرینی فروشی‌هایی که پروانه کسب و کار دارند، رعایت می‌شود.
به گزارش اکوبورس، علی بهره‌مند  با بیان اینکه ابلاغیه‌های  وزارت بهداشت، وزارت صمت و اتاق اصناف را  به اعضای اتحادیه ابلاغ کرده‌ایم، اظهار کرد: شیرینی داخل فر حدود نیم ساعت تا یکساعت در درجه ۲۰۰ تا ۴۰۰ سانتی گراد و در حرارت غیر مستقیم قرار می گیرد.  طبیعتا در این درجه ویروس در شیرینی باقی نمی ماند. وی ادامه داد: توصیه کردیم فروشندگان در شیرینی فروشی‌ها  از دستکش یکبار مصرف و ماسک استفاده کنند. همچنین در قنادیها نیز وسایل بهداشتی مانند دستکش و مواد ضدعفونی کننده وجود دارد و مشتریان می توانند از آنها استفاده کنند و روزانه محیط قنادی نیز تمیز می شود. از طرفی شیرینی‌ها پس ازاینکه از فر خارج می شوند در یک جعبه استاندارد بسته بندی می شوند و پس از بسته بندی به انبار می رود. رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران با بیان اینکه شیرینی‌های  مخصوص عید پیش  از شیوع ویروس کرونا و دو ماه مانده به عید تهیه شده بودند،   گفت: شیرینی های شب عید مشکلی از نظر سلامت ندارند اما اگر مشتریان حساسیت بیشتری دارند می توانند شیرینی خشک را داخل فر و مایکرویو تحت حرارت قرار دهند. وی تصریح کرد: در مورد شیرینی خشک باید گفت که تمام فرآوری‌ها قبل از قرارگیری در فر انجام می‌شود  و  بعد از آن شیرینی‌ها در فر تحت حرارت قرار می گیرند. در مورد شیرینی تر نیز باید گفت که خامه این شیرینی ها استاندارد بوده و از کارخانجات معتبر تهیه می شود. همچنین موقع افزودن خامه نیز افراد  حتما از دستکش استفاده می‌کنند و محیط نیز ضدعفونی شده است. به گفته وی به شیرینی فروشی ها ابلاغ کردیم کارمندانی که در مغازه شیرینی فروشی هستند به داخل کارگاه تولید شیرینی رفت و آمد  نداشته باشند و  تنها یک یا دونفر اجناس را از کارگاه به داخل مغازه منتقل کنند. رئیس اتحادیه صنف قنادان  با بیان اینکه مردم نگرانی‌ای از بابت شیرینی نداشته باشند، گفت: قیمت هر کیلوگرم شیرینی زبان، پاپیونی، دانمارکی ۲۸هزارتومان، ‌کیک یزدی ۲۱ هزارتومان و شیرینی تر نیز ۳۵هزارتومان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا