اکوبورس: یک مقام سازمان دامپزشکی از وجود ۶۰ کشتارگاه بسیار پیشرفته و مجهز مرغ در کشور خبر داد و گفت: تخلیه اندامهای داخلی مرغ در این کشتارگاهها بهصورت خودکار و بدون دخالت دست انجام میشود.
به گزارش اکوبورس، سامد برومندفر در مصاحبه با رادیو افزود: این طرح ملی به تمامی ادارههای کل دامپزشکی استانهای سراسر کشور ابلاغ و بهمنظور ایجاد بسترهای لازم و هماهنگی در سطح ملی و استانی و نیز با هدف اجرای بهتر این طرح، فرصتی یکماهه به استانها و ستاد دامپزشکی کشور داده شده است. وی همچنین اظهار داشت: فاز عملیاتی این طرح نیز از 15مهر ماه سال جاری با هدف عرضه مرغهای با کیفیت بالاتر و رتبهبندی شده به مردم در سطح کشور آغاز خواهد شد. مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بهطور کلی در این طرح ملی گوشت مرغ به سه درجه A+،A و B رتبهبندی و به بازار مصرف عرضه میشود. وی در ادامه افزود: بیشک با اجرای فاز عملیاتی این طرح از اواسط مهرماه سال جاری دیگر هیچ برند یا برچسبی مبنی برمرغ سبز، بدون آنتیبیوتیک و ممتاز در بازار نخواهیم داشت. برومندفر اظهار داشت: این طرح فقط مربوط به مصرف آنتیبیوتیک در واحدهای مرغداری نیست، بلکه استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود در کشتارگاهها، رعایت پرهیز غذایی و دارویی قبل از کشتار و دیگر موارد بهداشتی را شامل میشود. وی همچنین از وجود 60 کشتارگاه بسیار پیشرفته و مجهز مرغ در کشور خبر داد و گفت: تخلیه اندامهای داخلی مرغ در این کشتارگاهها بهصورت خودکار و بدون دخالت دست انجام میشود. انتهای پیام/