قیمت این خودروها در بازار ریخت/ قیمت دناپلاس و تارا در بازار چند؟
روزنامه ایران : دنا پلاس EF۷ دندهای مدل ۱۴۰۴ نیز کاهش قیمت را تجربه کرد و از یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون به یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان رسید. خودروی ریرا هم با افتی نسبتاً شدید، از ۲ میلیارد و ۸۵۰ میلیون به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت.

در بخش خودروهای داخلی، تارا اتوماتیک V۴ در ۲۶ بهمن با قیمت یک میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان معامله شد؛ این در حالی است که این خودرو در ۲۵ بهمن یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان قیمتگذاری شده بود. تارا اتوماتیک V۲ نیز در بازه زمانی مشابه از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون به یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان کاهش یافت.
دنا پلاس EF۷ دندهای مدل ۱۴۰۴ نیز کاهش قیمت را تجربه کرد و از یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون به یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان رسید. خودروی ریرا هم با افتی نسبتاً شدید، از ۲ میلیارد و ۸۵۰ میلیون به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت. در مقابل، پژو ۲۰۷ دندهای TU۵ برخلاف جریان بازار افزایش قیمت را ثبت کرد و از یک میلیارد و ۴۱۰ میلیون به یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان رسید. در میان خودروهای مونتاژی، امویام X۲۲ Pro دندهای بدون تغییر قیمت باقی ماند و همچنان با نرخ یک میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان معامله شد. اما امویام M۵ افزایش قیمت قابلتوجهی را تجربه کرد؛ بهطوریکه قیمت آن از ۲ میلیارد و ۸۲۰ میلیون در ۲۵ بهمن به ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید.
در بخش خودروهای وارداتی نیز اپل موکا با کاهش ۴۰۰ میلیون تومانی، از ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون به ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید. امجی GT مدل ۲۰۲۴ نیز افت قیمت داشت و از ۴ میلیارد و ۳۵۰ میلیون به ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان کاهش یافت.
در مقابل، اسکایول نبکا هیبرید برخلاف روند عمومی بازار با افزایش قیمت مواجه شد و از ۴ میلیارد و ۲۵۰ میلیون به ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید.





