اقتصادآخرین عناوینآرشیوانتخاب سردبیرمهمترین اخبار روز

ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در تشریح نشست امروز این کمیسیون گفت که با حضور وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی درباره نوسانات اخیر بازار ارز و طلا گفتگو شد. او توضیح داد این تغییرات شدید قیمت‌ها نگرانی‌هایی به‌وجود آورده و آثار خود را بر تورم و سایر بخش‌های اقتصادی گذاشته است.

وی اشاره کرد که با وجود اینکه هفته گذشته نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه بودند، به‌صورت فوری و پس از هماهنگی با اعضای کمیسیون و مسئولان اقتصادی دولت، جلسه‌ای سه تا چهار ساعته برگزار شد تا گزارشی قابل ارائه به صحن تهیه شود.

نوشته های مشابه

سخنگوی کمیسیون افزود که شایعاتی درخصوص حذف ارز ترجیحی برخی کالاهای اساسی منتشر شده، اما تأکید کرد تا پایان سال چنین اتفاقی رخ نخواهد داد و برای برنج، سایر کالاهای اساسی و داروها ارز ترجیحی برقرار خواهد ماند.

او همچنین گفت بانک مرکزی تاکنون حدود ۱۰ میلیارد دلار براساس برنامه هفتم به دو وزارتخانه تخصیص داده و طبق همان برنامه تأمین ارز تا پایان سال ادامه خواهد یافت، بنابراین از این نظر مشکلی وجود ندارد.

نماینده مجلس سپس با انتقاد از عملکرد جزیره‌ای برخی سیاست‌گذاری‌های دولتی گفت این روند به نوسانات ارزی دامن می‌زند و اعضای کمیسیون خواستار اطلاع‌رسانی قبلی دولت به مجلس درباره اقدامات اقتصادی شدند. مقرر شده رئیس کمیسیون اقتصادی و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه در جلسات تیم اقتصادی دولت حضور یابند تا نکات قانونی و مقرراتی لازم به آن‌ها گوشزد شود.

او در پایان از مردم خواست نگران نباشند و اعلام کرد برای ایام پیش‌رو به‌ویژه ماه رمضان و تعطیلات نوروزی تدابیر مناسبی اندیشیده شده است. کمیسیون وعده داد در هفته‌های آینده از اختیارات نظارتی خود استفاده کند تا در صورت لزوم جلوی تغییرات اساسی گرفته شود و نمایندگان پیگیر مطالبات قانونی مردم خواهند بود.

همچنین برنامه‌ریزی شده که نوسانات بازار ارز و طلا و افزایش قیمت کالاهای اساسی همراه با حضور تیم اقتصادی دولت و وزیر دادگستری در جلسه علنی روز سه‌شنبه مورد بررسی قرار گیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا