انتخاب سردبیرآخرین عناوین

گرمای تهران تا چهارشنبه ادامه دارد

طبق پیش بینی سازمان هواشناسی، این هفته از روز دوشنبه تا چهارشنبه روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و از پنج‌شنبه تا جمعه کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی استان تهران را همراه با افزایش دما تا چهارشنبه (۸ مردادماه) پیش‌بینی کرد و از رگبار و رعد و برق در ارتفاعات شرقی و وزش باد و گرد و خاک در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی خبر داد.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.

برای دامنه و ارتفاعات استان به‌ویژه ارتفاعات شرقی، در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق مورد انتظار است و برای نیمه جنوبی و بخش‌های غربی استان تهران نیز گاهی وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، خیزش گرد و خاک یا انتقال گرد و خاک از استان‌های مجاور، کاهش کیفیت هوا و دید پیش‌بینی شده است.

 

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا دوشنبه (۶ مردادماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۷ مردادماه) کمی ابری تا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل ۲۹ دمای و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا